REFERENCER

Bushcraft Danmark har blandt mange andre afholdt kurser, events og ture for :

Veteranstøtten

BUUS JENSEN

Københavns kommune

Odsherred Kommune

The Pathfinder School

Skovskolen ( KU )

United Production ( DR “Alene i vildmarken” )

Det danske spejderkorps

Tidligere private deltagere udtaler :

Det var en rigtig god dag og Jesper formidlede en blanding af teori og praktik med stor sikkerhed. Der var lagt vægt på at udføre tingene selv og jeg var hele tiden klar over at jeg kunne spørge om hjælp. Vi sluttede dagen med at lave rigtig god mad over bål.

Jeg vil helt klart (og har allerede) anbefalet kurset til andre.

~ Dennis

Fantastisk weekend… 3 nætter i hængekøje, det fedeste selskab, lækker mad og en helt igennem fantastisk gennemført workshop.

~ Michael

Med hjælp fra de bedst instruktører som Jesper havde med i bagagen, gav det grobund for mange friske indslag og bemærkninger , så alle fik udfordringer og indlæring i alt fra sikkerhed i brug af økse, opbygning af shelters, bålteknik, spiselige planter og insekter og den helt store kunst i, hvordan man frembringer ild uden brug af moderne hjælpemidler. Efterfulgt af madkunst over bål. Alle deltagere kom i soveposen med topmave den nat. Et god gang humor og kammeratlige hygge var mærkbart hele vejen rundt hvor alt lige fra erfaringer i udeliv og små løgnhistorier blev vendt.

~Per

Søg

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »