KursER

Vildmarks-tur til Sverige

Har du lyst til at udforske Sveriges skønne natur, gerne lidt væk fra civilistionen, men mangler lidt erfaringer til at tage turen på egen hånd? Så er løsningen lige her. Vi arrangerer jævnligt ture til Sverige både sommer og vinter, hvor vi står for rammerne, så du blot kan nyde turen. Så kom med og oplev friheden i den rigtige svenske vildmark, med hyggelig lejrliv, primitiv madlavning og bushcraft projekter eller bare ren afslapning, det er op til hver enkellt - Alt sammen i selskab med andre deltagere der også holder af naturen, samt lokalkendte guides der er med hele vejen.

Turene kræver ikke noget forudgående kendskab til friluftsliv, men en fornuftig grundform gør turen mere behagelig, da du skal være i stand til selv at bære dit udstyr til og fra det udvalgte lejrområde.

Har du ikke grejet selv, så kan du låne sovepose, hængekøjer m.m. af os. Med andre ord, skal du bare medbringe passende beklædning, godt humør, gåpåmod og evt. en god ven eller to, så klarer vi resten.

Weekendtur for enkelt-personer og små grupper 1995 kr. pr. deltager inkl. transport fra Kbh. og mad.

NÆSTE DATO KOMMER SNAREST

Større grupper, skoler og lign. kan kontakte os for mere info og priser.

 

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »