KursER

Teambuilding/firmaevents

Skal teamet rystes sammen eller trænger du og kollegaerne til en oplevelse langt væk fra hverdagen, så lad os danne ramme om en uforglemmelig oplevelse med jer og naturen i centrum. Uanset om I vil holde møde i vores store brændeovns opvarmede tipier, rystes sammen med sjove fælles udfordringer som bytter rundt på hverdagens roller eller måske slutte en lang arbejdsuge af med lækker mad omkring lejrbålet og en tur i vildmarksbad og sauna - Så har vi løsningen. Vi tilbyder også mulighed for at overnatte i traditionelle tipier og har altid nyvaskede sovepose på lager, så I skal bare medbringe godt humør.

Brug en dag i naturen med masser af sjove udfordringer og få frisk luft til hjernen og oplev hvordan naturen kan give ny inspiration.

Vi tager os af alt det praktiske, I skal bare møde op til masser af gode oplevelser. Få mere info på kontakt@bushcraft.dk

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »