KursER

24 timers overlevelseskursus

Realistisk 24 timers overlevelsesscenarie med løbende undervisning.

Har du også set nogle af de mange "survival" programmer på Discovery, History channel m. fl.. og har du lyst til selv at se om du kan klare dig i en "overlevelses" situation, så er kurset her noget for dig....

Du bliver efter en grundig gennemgang af de mest basale færdigheder og grej, sluppet løs for selv at klare dig et døgn i naturen uden mad og vand og med kun et minimum af grej.

Der skal medbringes :

Uldtæppe - Spaceblanket - Tarp - Ildstål - Kniv - Gryde - Drikkeflaske
Du skal nu sørge for at lave shelter og ild på primitiv vis, samt finde mad og vand, alt sammen selvfølgelig under tilsyn af instruktøren og med løbende hjælp og undervisning.
Natten tilbringes i eget bygget shelter og efter undervisningen afsluttes i løbet af formiddagen, den efterfølgende dag.

Kursets undervisning er bygget op som en realistisk nødsituation og undervisningen tager udgangspunkt i de basale behov. Du vil under kurset bla. blive undervist både teoretisk og praktisk i shelterbyg, primitiv ildtændning herunder bowdrill/ildbor, føde/vand fra naturen, nødsignalering, primitiv navigation og meget mere.

Kurset kan afholdes som en gruppe opgave for grupper op til ca. 20 personer ( teambuilding som sidegevinst ) eller som en individuel udfordring for hver enkelt deltager, uanset hvad en oplevelse for livet...

Kurset kræver ingen forudgående færdigheder, kun helt almindelig fysisk og kondi.

Pris pr. deltager 995 kr. 

Ved større arrangementer ( skoler, foreninger og lign. ) indhent tilbud

Næste kursus dato : 17-18/8 2024 vestsjælland

Er der ingen dato for næste kursus, så kontakt os på kontakt@bushcraft.dk og bliv skrevet op til næste kursus.
Der tages forbehold for aflyste kurser ved for få tilmeldte.

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »