KursER

Kanotur

Kanosejlads er for alle... og en dejlig bekvemt måde at opleve naturen på. Vi står for alt planlægning, hvad end I er en familien, skoleklasse, firma eller forening.

Oplev den svenske vildmark på betryggende vis med lokalkendte guides der er med jer hele vejen. Overnat på en øde ø, lav lækker mad over bål og sov i hængekøje mellem træerne. Vi leverer alt hvad I har brug for til Jeres kano vildmarks-eventyr.

Større grupper, skoler og lign. Kontakt os for mere info og priser.

Weekendtur for enkelt personer og små grupper 1995 kr. pr. deltager inkl. transport fra Kbh. og mad.  ( afsæt 3 hele dage til turen )

Oplev friheden i rigtig svensk vildmark og lær simple padleteknikker, redningsteknikker i kano, opsætning af lejr, primitiv madlavning og små bushcraft projekter m.m.

Der er mulighed for fiskeri i løbet af turen.  Husk at købe fiskekort.

Har I ikke grejet selv, så kan I låne sovepose, hængekøjer m.m. af os. Med andre ord, skal I bare medbringe passende beklædning,  godt humør og gåpåmod, så klare vi resten.

Vi sejler omkring 20-25 km. i løbet af weekenden, hvilket de fleste med almindelig fysik klare uden problemer.

Her er en lille stemningsvideo fra en af vores kanoture. Se HER

Dato : ??

[button to="http://www.bushcraftbutikken.dk/shop/29-kurser/510-kurser/" color="black" target="_new"] Bestil her! [/button]

Ved bestilling bliver du viderestillet til bushcraftbutikken, vælg her det ønsket kursus i listen "vælg kursus"

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »