KursER

Slip hverdagens stress (digital detox)

Lær at bruge naturen til at skabe sunde og afstressende oplevelser for dig selv

Hver dag omgiver vi os med masser af elektronik, som holder os opdateret og online 24/7. Denne tur giver dig en digital detox, hvor vi skruer tempoet helt ned, og forsøger at genfinde vores naturlige rytme. Du vil opleve, hvordan selv en kort tur ud i naturen, kan give dig masser af ro og fornyet energi, langt fra den travle hverdag.

Du har nemlig brug for naturen, også selv om du måske ikke er klar over det. Natur, uden forstyrrelser fra den digitale verden, kan nemlig mere end noget andet genskabe vores indre balance, og give dig en ro som du måske helt havde glemt fandtes. I løbet af turen lærer du, hvordan og hvorfor naturen har så stor betydning for os og vores velbefindende, lige som du vil opleve den positive effekt på egen krop, når vi eks. afprøver små øvelser med at være i nuet, i de mest afstressende omgivelser. På turen er der både tid til at lære og at være. Derfor vil du efter turen, have fået både den viden og de erfaringer som giver dig lyst til (og gør dig mere fortrolig med) selv at opsøge naturen for at finde ro fremover.

Vi skaber rammerne, så du blot kan læne dig tilbage, mens du oplever og nyder naturens indvirkning. Eneste krav er, at du efterlader telefon, ur og andre digitale og moderne gadgets der hjemme. 😉

Dato:
Med overnatning (ny dato kommer til foråret!). Pris pr. deltager 995 kr. inkl. frokost, aftensmad og morgenmad
Endags-arrangement, lørdag d. 23. september (På sjælland). Pris pr. deltager 699 kr. inkl. frokost og aftensmad
(Min. 5 og max. 15 tilmeldte)

[button to="http://www.bushcraftbutikken.dk/shop/29-kurser/510-kurser/" color="black" target="_new"] Bestil her! [/button]

Ved bestilling bliver du viderestillet til bushcraftbutikken, vælg her det ønsket kursus i listen "vælg kursus"

Læs mere om naturens effekt på vores sundhed, på www.genopdag-naturen.dk

 

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »