OM BUSHCRAFT DANMARK

Living By Nature

2.995,00 kr.

Living by nature internationale anerkendte års kursus kommer nu til Danmark.

 

Kurset er et unik kursus, aldrig set før i skandinavien og giver dig en unik mulighed for at løfte dine færdigheder og naturviden til et helt nyt niveau.

Kurset er bygget op over 11 weekender (en gang om måneden) samt et uge forløb og en afsluttede ekspedition på 14 dage i Sverige.

Du starter din læring med almindeligt udstyr og bliver gradvist undervist i alt fra bowdrill, flintknapping, garvning af skind, kurveflet, fremstilling af værktøj, primitivt fiskeri og jagt, pottemageri, spiselige og medicin planter, tracking, fremstilling af snor, tjære og meget meget mere, alt sammen kun med brug af naturens ressourcer. Du ender med andre ord ud med et komplet kit af udstyr og tøj, alt sammen fremstillet af dig og naturens materialer.

Kurset undervises af nogen af verdens bedste indenfor deres område, som blandt andet laver replica produkter til museer rundt om i Verden.

 

Dette er et betalings link til 10% betaling for kurset og dermed endelig tilmelding.

Yderligere opkrævning tilsendes senere efter nærmere aftale og gældende betingelser.

 

 

Betingelser for tilmelding TRYK HER

 

Læs meget mere om kurset HER

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »