OM BUSHCRAFT DANMARK

Bushcraft i Norden

299,00 kr.

Bushcraft i Norden er den første danske bog om bushcraft skrevet af ejeren af Bushcraft Danmark, Jesper Hede.

Bushcraft er friluftsliv i sin simpleste form. Det er naturviden, traditonelt håndværk med primitivt og enkelt værktøj og ikke mindst kunsten at kunne trives i vildmarken på simpel vis.

Bogen her er skrevet ud fra forfatterens mangeårige erfaringer og dækker alt fra hvordan du pakker til en tur, navigerer i vildmarken og yder førstehjælp til viden om spiselige planter, masser af gode turprojekter og kunsten at lave god mad over bål. Kort fortalt en guide både til dem, som ønsker at komme igang med det primitiv friluftsliv og håndværk, men også som inspiration til de mere erfarne.

Bogen er fyldt med flotte billeder, skitser og akvareller. Når du køber bogen her, køber du den direkte af forfatteren og får et signeret eksemplar.

 

Hardcopy

Sideantal 186

 

Udtalelser om bogen :

 

Har lige fået din bog i fødselsdagsgave og den er ALT hvad jeg havde håbet på!! Fuldstændig FANTASTISK bog Jesper

 

Er allerede godt igang med læsningen. Et imponerende værk, som er letlæseligt, med gode illustrationer og nemt at bruge som opslagsværk

 

Det er præcist, det jeg ledte efter. Tak

SÆRLIGE ØNSKER


Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, firmaevent eller privat tur, så kontakt os, så finder vi sammen den perfekte løsning til jer.


BUSHCRAFT EUROPE


Søbærksparken 133

DK-4450 Jyderup

Tlf. +45 28918998

kontakt@bushcraft.dk

Bank 0898 1024347

CVR 43667181


Translate »