Kurser

NOLS Wilderness first aid

NOLS Wilderness first aid/Wildmarks førstehjælp 3 dage

Foto : Willam Woodward

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne tilbyde vores kursister og kunne det højt internationalt anerkendte vildmarks førstehjælps kursus i samarbejde med NOLS.

Førstehjælp er en ofte lidt glemt færdighed for mange som færdes i vildmarken, men er i virkeligheden en af de vigtigste færdigheder at mestre, både på kortere ture, men især på længere ture i ødemarken og helt afgørende i en overlevelses situation.

Kurset her løber over 3 dage og omfatter alle tænkelige scenarier som du kan komme ud for, hvis uheldet er ude på en af dine ture. Det henvender sig til alle som gerne vil lære at kunne tage vare på sig selv og dem omkring sig i vildmarken, herunder i særdeleshed professionelle som arbejder i øde og ufremkommelige områder, hvor hjælpen kan være timer eller dage væk.

Alle uanset erfaring kan deltage i dette kursus.

Kurset løber fra fredag til søndag ( 3 hele dage ) på vores skole i 4450 Jyderup og er ca. 50% teori og 50% praktisk undervisning og der kan overnattes  skoven med telt, hængekøje eller i bivuak. Forplejning på hele kurset er inkl. i prisen.

Læs mere om kurset her

WFA Bushcraft Denmark

Dato : 10-12 sep. 2021

Sted : Søbæksparken 133, 4450 Jyderup

Pris pr. deltager : 3499 kr alt inkl.

Bestil her!

Ved bestilling bliver du viderestillet til bushcraftbutikken, vælg her det ønsket kursus i listen “vælg kursus”

 Translate »