Ture

Jungle-bushcraft i Vietnam

Tag med os til det smukke og fantastiske nord Vietnam og oplev det autentiske Vietnam langt væk fra storbyens turisme. I det nordlige Vietnam lever folket stadig primitivt og bruger bushcraft færdigheder i hverdagen, færdigheder som du vil lære på denne tur.

Vi starter turen med nattog fra Hanoi til Sapa i det nordlige Vietnam, hvor I bliver inlogeret hos en lokal familie, hvor I overnatter og spise med dem før turen går ud i bjergene og den frodige skov.  Her tilbringer vi de næste 4 dage med at vandre i bjergene med udsigt over uendelige rismarker og grønne bjergsider. Vi slår lejr i junglen, sover i hængekøjer, laver mad over bål og lære masser af nye færdigheder som f.eks. at flette, lave mad og ild med bambus.  På turen gennem junglen bliver der også mulighed for at lære at fiske på primitiv vis og lære om skoven spiselige og nyttige planter og ikke mindst få en oplevelse for livet.

Vores erfarne instruktører og guider sørger for alt det praktiske, så du kun skal medbringe en lille rygsæk med personlige sager, lidt vand osv. Turen erikke et overlevelsekursus, men en oplevelsestur med undervisning i forskellige primitive håndværk.

Turen kan tilrettelægges præcis efter jeres behov og kan kombineres med anden ferie i Vietnam.

Kontakt os med netop dine ønske, så finder vi sammen den perfekte tur.