Om Bushcraft Danmark

Bushcraft Danmark er en virksomhed, som brænder for det primitive friluftsliv. Alt hvad vi laver uanset om det er kursus i vildmarksfærdigheder, skoleundervisning eller firmaevents, har omdrejningspunkt i det primitive og i naturen.

Vi sætter en stor ære i at give den helt rigtige vildmarksoplevelse uanset om gruppen skal ud og vinterbade med efterfølgende “spa” i 40 c vildmarksbad, klassen skal på kanotur eller du bare gerne vil lære at kunne klare dig i naturen uden en masse grej.  Vi har vores eget skovområde omkring Jyderup, vestsjælland (45 min. fra KBH ) hvor der er rig mulighed for masser af friluftsaktiviteter, men vi kommer også gerne til jeres lokale naturområde.

Find masser af kurser, workshops og events på siden her, eller kontakt os og lad os sammen planlægge jeres næste vildmarkseventyr.

 

Se og køb også grej til din næste tur i vores butik på www.bushcraftbutikken.dk

Oversigts kort Bushcraft Danmark kursus område.

Undervisere hos Bushcraft Danmark:

Jesper Hede, ejer af Bushcraft Danmark/BushcraftButikken, friluftvejleder og bushcrafter med mere end 20 års erfaring, samt stifter af Danmarks største bushcraftforum. Underviser bl.a. i spiselige planter, jagt, bushcraft og overlevelse.

Søren Nielsen, bushcrafter med mere end 20 års erfaring, naturfotograf og utallige vildmarksture bag sig. Medstifter og næstformand i Foreningen Bushcraft, admin. på forummet bushcraft.dk. Underviser bla. i bushcraft, overlevelse og træsnitning.

Ann-Mai Hansen, foredragsholder, eventmanager og erfaren bushcrafter som bla. har deltaget i DR3 programmet “Alene i vildmarken”, medstifter af Foreningen Bushcraft. Underviser i bl.a. bushcraft, overlevelse, spiselige strandplanter og natur-afstressning.

Rune Bertram, erfaren bushcrafter og “old-school” håndværker med stor viden indenfor det primitive. Udover deltagelse i DR3 programmet “Alene i vildmarken”, har Rune bl.a. boet flere måneder i den nordsvenske vildmark. Underviser i bl.a. bushcraft, træsnit og primitive håndværk.

Martin  Hejselbak, Friluftsvejleder ( KU ) kanoinstruktør, spejderleder og dygtig bushcraft håndværker. Martin underviser bla. i kanosejlads, bushcraft håndværk, skoleundervisning m.m.

Jonas Bigler, mangeårig vikingesmed og underviser på bla. Vikingeskibsmuseet. Underviser i bl.a. smedning,  flintknapping og buefremstilling.

Michael Nanoq Damgaard, mangeårig kok med en inspirerende evne til at “trylle” med naturlige vilde planter og få bålmad til at nå nye gastronomiske højder. Michael står for madlavningen på flere af vores større arrangementer. Glæd jer.

 

Foto og video af Anruf.dk