Om Bushcraft Danmark

Bushcraft Danmark er en virksomhed, som brænder for det primitive friluftsliv. Alt hvad vi laver uanset om det er kursus i vildmarksfærdigheder, skoleundervisning eller firmaevents, har omdrejningspunkt i det primitive og i naturen.

Vi sætter en stor ære i at give den helt rigtige vildmarksoplevelse uanset om gruppen skal ud og vinterbade med efterfølgende “spa” i 40 c vildmarksbad, klassen skal på kanotur eller du bare gerne vil lære at kunne klare dig i naturen uden en masse grej.  Vi har vores eget skovområde omkring Jyderup, vestsjælland (45 min. fra KBH ) hvor der er rig mulighed for masser af friluftsaktiviteter, men vi kommer også gerne til jeres lokale naturområde.

Find masser af kurser, workshops og events på siden her, eller kontakt os og lad os sammen planlægge jeres næste vildmarkseventyr.

 

Se og køb også grej til din næste tur i vores butik på www.bushcraftbutikken.dk

Oversigts kort Bushcraft Danmark kursus område.

Undervisere hos Bushcraft Danmark:

Jesper Hede, ejer af Bushcraft Danmark, friluftvejleder og underviser på skovskolen ( KU ) og DGI, konsulent for diverse TV produktioner, Pathfinder Scandinavia instruktør, skribent, samt stifter af Danmarks største bushcraftforum. Underviser bl.a. i spiselige planter, jagt, bushcraft og overlevelse.

Søren Nielsen, naturfotograf og bushcrafter med mere end 20 års erfaring og utallige vildmarksture bag sig. Medstifter af Foreningen Bushcraft, admin. på forummet bushcraft.dk. Underviser bla. i bushcraft, overlevelse og træsnitning.

Ann-Mai Hansen, foredragsholder, eventmanager og erfaren bushcrafter som bla. har deltaget i DR3 programmet “Alene i vildmarken”, medstifter af Foreningen Bushcraft. Underviser i bl.a. bushcraft, overlevelse, spiselige strandplanter og natur-afstressning.

Martin  Hejselbak, Friluftsvejleder ( KU ) kanoinstruktør, spejderleder og dygtig bushcraft håndværker. Martin underviser bla. i kanosejlads, bushcraft håndværk, skoleundervisning m.m.

Jonas Bigler, mangeårig vikingesmed og underviser på bla. Vikingeskibsmuseet. Underviser i bl.a. smedning,  flintknapping og buefremstilling.

Michael Nanoq Damgaard, mangeårig kok med en inspirerende evne til at “trylle” med naturlige vilde planter og få bålmad til at nå nye gastronomiske højder. Michael står for madlavningen på flere af vores større arrangementer. Glæd jer.

Jens Nybro, mangeårig bushcrafter med utallige ture bag sig og stor erfaring indenfor primitiv håndværk. Underviser i bla. træsnitning, bushcraft og overlevelse.

 

SAMARBEJDSPARTNERE :

 

 
REFERENCER
 

Bushcraft Danmark har blandt mange andre afholdt kurser, events og ture for :

Veteranstøtten

Ernst & Young

BUUS JENSEN

Københavns kommune

Odsherred Kommune

The Pathfinder School

Skovskolen ( KU )

United Production ( DR “Alene i vildmarken” )

Det danske spejderkorps

 

Tidligere private deltagere udtaler :

Det var en rigtig god dag og Jesper formidlede en blanding af teori og praktik med stor sikkerhed. Der var lagt vægt på at udføre tingene selv og jeg var hele tiden klar over at jeg kunne spørge om hjælp. Vi sluttede dagen med at lave rigtig god mad over bål.
Jeg vil helt klart (og har allerede) anbefalet kurset til andre.

~Dennis

 

Tusind mange tak for en fed weekend i Sverige – uden tvivl en af de bedste weekender i lang tid! Synes I gjorde et godt stykke arbejde og jeg kommer helt sikkert igen.

~Ninna

 

Fantastisk weekend… 3 nætter i hængekøje, det fedeste selskab, lækker mad og en helt igennem fantastisk gennemført workshop.

~ Michael

 

Med hjælp fra de bedste instruktører som Jesper havde med i bagagen, gav det grobund for mange friske indslag og bemærkninger , så alle fik udfordringer og indlæring i alt fra sikkerhed i brug af økse, opbygning af shelters, bålteknik, spiselige planter og insekter og den helt store kunst i, hvordan man frembringer ild uden brug af moderne hjælpemidler. Efterfulgt af madkunst over bål. Alle deltagere kom i soveposen med topmave den nat. Et god gang humor og kammeratlige hygge var mærkbart hele vejen rundt hvor alt lige fra erfaringer i udeliv og små løgnhistorier blev vendt.

~Per

 

Foto og video af Anruf.dk