Om Bushcraft Danmark

VI GENNEMFØRE PT. KURSER SÅ VIDT DET ER MULIGT I HENHOLD TIL GÆLDENDE FORHOLDREGLER OG LOVGIVNING I SMÅ GRUPPER.

Bushcraft Danmark er en virksomhed, som brænder for det primitive friluftsliv. Alt hvad vi laver uanset om det er kursus i vildmarksfærdigheder, skoleundervisning eller firmaevents, har omdrejningspunkt i det primitive og i naturen.

Vi sætter en stor ære i at give den helt rigtige vildmarksoplevelse uanset om gruppen skal ud og vinterbade med efterfølgende “spa” i 40 c vildmarksbad, klassen skal på kanotur eller du bare gerne vil lære at kunne klare dig i naturen uden en masse grej.  Vi har vores eget skovområde omkring Jyderup, vestsjælland (45 min. fra KBH ) hvor der er rig mulighed for masser af friluftsaktiviteter, men vi kommer også gerne til jeres lokale naturområde.

Find masser af kurser, workshops og events på siden her, eller kontakt os og lad os sammen planlægge jeres næste vildmarkseventyr.

Se og køb også grej til din næste tur i vores butik på www.bushcraftbutikken.dk

Oversigts kort Bushcraft Danmark kursus område på Sjælland (Jyderup).

Oversigtskort over Bushcraft Danmark kursus område Jylland (Langå).

Undervisere hos Bushcraft Danmark:

Jesper Hede, Ejer af og instruktør hos Bushcraft Danmark, friluftvejleder og underviser på skovskolen ( KU ) og DGI, konsulent for diverse TV produktioner, Pathfinder School worldwide  instruktør, skribent og forfatter, samt stifter af Danmarks største bushcraftforum. Underviser bl.a. i spiselige planter, jagt, living by nature, bushcraft og overlevelse.

Jens Nybro, Lead-instructor og daglig leder af Bushcraftbutikken, samt mangeårig bushcrafter med utallige ture bag sig og stor erfaring indenfor primitiv håndværk. Underviser i bla. træsnitning, spiselige planter, bushcraft, living by nature og overlevelse.

Joe Price Medstifter af Living 2 learn community, Pathfinder school instruktør og erfaren bushcrafter. Joe er fra Ireland og tager sig typisk af vores engelsktalende kunder.

Mette Mortensen, Uddannet friluftsvejleder (VIA), stor erfaring i virksomhedsledelse, samt vandring og fjeld, kendt fra “alene i vildmarken”

Jonas Bigler, mangeårig vikingesmed og underviser på bla. Vikingeskibsmuseet. Underviser i bl.a. smedning,  flintknapping og buefremstilling.

Jesper Weidick, Tidligere konstabel i forsvaret, daglig bestyrer af en større outdoorbutik og erfaren outdoor mand og dygtig bushcrafter. Jesper har rejst i store dele af verden og har deltaget og dygtiggjort sig på mange outdoorkurser i ind og udland. Jesper underviser i bla. BasisBushcraft, overlevelse og står for en del private/firma arrangementer i Jylland

Claus La Cour, Uddannet indenfor socialpædagogik med speciale i friluftsliv og arbejder til dagligt på en døgninstitution for voksne med afhængighed. Claus er derudover klatreinstruktør og entusiastisk bushcrafter. Claus underviser bla. i spis naturen, basisBushcraft, overlevelse og står for en del private/firmaarrangementer hovedsageligt i Jylland.

Nicolaj Hejl, Pædagog med undervisning i friluftsliv, Lædersmed og underviser på læderworkshops. Nicolaj har fra barns ben af færdes i naturen og dygtiggjort sig indenfor primitivt håndværk og bushcraft.

Line Dalskov og Pauli Pedersen, er begge pædagoger med speciale i værksted og natur, samt spejderledere i tilsammen en menneskealder. Pauli er ligeledes uddannet i naturterapi og de har begge stor interesse og erfaring inden for primitivt håndværk og bushcraft. Pauli er oprindelig uddannet kok og har en evne til at “trylle” med simple råvare og lave festmåltider over bål. Line og Pauli underviser i bla. børne bushcraft, spis naturen, basis bushcraft, samt div. private/firma arrangementer.

Johnny Juhl, er tidligere Oversergant i Forsvaret, uddannet friluftsvejleder, spejderleder, bjergbestiger og turleder. Johnny har rejst en del i verden, dels som soldat og dels som ekspeditionsleder i rejsebranchen. Mangeårig erfaring med bushcraft, overlevelse og udeliv og underviser i basisBushcraft, overlevelse, samt arrangementer og udenlandsture. Ofte refereret til som Simple Woodsman.

SAMARBEJDSPARTNERE :

 
REFERENCER
 

Bushcraft Danmark har blandt mange andre afholdt kurser, events og ture for :

DR

Veteranstøtten

Ernst & Young

DIF (Danmarks idræts forbund)

BUUS JENSEN

LOF

Ungdomsringen

Den frie lærerskole

Københavns kommune

Odsherred Kommune

The Pathfinder School

Skovskolen ( KU )

United Production ( DR “Alene i vildmarken” )

Det danske spejderkorps

Tidligere private deltagere udtaler :

Det var en rigtig god dag og Jesper formidlede en blanding af teori og praktik med stor sikkerhed. Der var lagt vægt på at udføre tingene selv og jeg var hele tiden klar over at jeg kunne spørge om hjælp. Vi sluttede dagen med at lave rigtig god mad over bål.
Jeg vil helt klart (og har allerede) anbefalet kurset til andre.

~Dennis

Tusind mange tak for en fed weekend i Sverige – uden tvivl en af de bedste weekender i lang tid! Synes I gjorde et godt stykke arbejde og jeg kommer helt sikkert igen.

~Ninna

Fantastisk weekend… 3 nætter i hængekøje, det fedeste selskab, lækker mad og en helt igennem fantastisk gennemført workshop.

~ Michael

Med hjælp fra de bedste instruktører som Jesper havde med i bagagen, gav det grobund for mange friske indslag og bemærkninger , så alle fik udfordringer og indlæring i alt fra sikkerhed i brug af økse, opbygning af shelters, bålteknik, spiselige planter og insekter og den helt store kunst i, hvordan man frembringer ild uden brug af moderne hjælpemidler. Efterfulgt af madkunst over bål. Alle deltagere kom i soveposen med topmave den nat. Et god gang humor og kammeratlige hygge var mærkbart hele vejen rundt hvor alt lige fra erfaringer i udeliv og små løgnhistorier blev vendt.

~Per

Foto og video af Anruf.dkTranslate »